Nya betalningsrutiner och e-faktura

Nya betalningsrutiner
Som ett led i att avlasta medlemsansvarig och kassör har vi som tidigare informerat om gå över till fakturering av föreningsavgifter som e-faktura via företaget Billecta..

Detta innebär att vi (likt andra som skickar digitala avier/fakturor) MÅSTE ha korrekta mailuppgifter och adressuppgifter.

Vad menas med e-faktura?
Med e-faktura får du fakturan med OCR-nummer, belopp och förfallodatum ifyllda till din internetbank. När du godkänner fakturan dras pengarna automatiskt från ditt konto på förfallodagen.

Hur får jag mina avier som e-faktura?
Du loggar in på din internetbank och letar upp listan över alla företag som är anslutna till e-faktura (menyalternativet brukar heta ”anslut e-faktura” eller motsvarande).
Välj sedan SBU Båtklubbar via Billecta och fyll i namn, medlemsnummer, e-postadress och Båtklubbens E-faktura ID som är: 3126592

Vad händer med min faktura om det är problem med e-faktura?
För att säkerställa att alla medlemmar verkligen får sin faktura fungera tjänsten som så att efter upprepade mail där mottagaren inte kan nås skickas slutligen fakturan via brev med påföljden att klubben debiteras för detta.

Fakturan via mail?
I de fall fakturan måste skicka som mail kommer den från avsändaren: no-reply@billecta.com.
Det är viktigt att du bevakar att detta inte hamnar i inkorg för ”skräpmail”

Med vänlig hälsning!

Lars Luthin
Medlemsansvarig
Box 117
647 23 Mariefred
070-557 39 43
medlansv@mariefredbk.se