Jolleskolan 2021

Nu i april har jolleskolan blivit fullbokad och jolleskolan har haft ledare möte med total anslutning av ledare som ser fram mot en härlig seglings säsong.

Ledarna har fått uppskattning av såväl föräldrar som av övriga i båtklubben på att det är proffsiga och skapar trygghet.

Säkerheten står högt på listan och att fortsätta hålla borta smittspridning genom avstånd, tvättning av händer och med handsprit.

Nytt för i år är att alla ledare skall visa begränsat utdrag ur belastningsregistret, detta pg av galningar i samhället.

Vi kommer att ha två motordrivna båtar på kurskvällarna och med walkie-talkie så man kan kommunicera till varandra för bättre säkerhet.
6st elever i tonåren får segla Still525, 6 st tidigare Optimistjolle elever och 6 st helt nya elever kommer att segla på Gripsholmsviken på och tisdagskvällarna.

Den 16 maj är det Båtvårdsdag ett sätt att lära känna föräldrar, elever och ledare, sedan börjar seglingen den 18 maj till den 22 juni och startar den 10 aug efter sommaruppehåll till 14sept med avslutning.

Och till detta kommer kvällseglingarna där Still 525 får segla på sitt SRS tal med ledare och elever som vill hänga på eller segla stor båt gm. nya gastbanken, extra bonus.

Är du inte med och vill segla, anmäl dig redan nu till nästa år så finns det större chans att komma med.

Är det någon där ute som skulle vilja starta ett sommarläger för de ungdomar som är i Mariefred under sommaren, så finns både båtar och en liten ö att segla till, mejla jollarna@mariefredbk.se
https://polisen-se-proxy.brottsplatskartan.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Har ni frågor så hör av er annars ser jag fram mot era tid förslag.

Vår och seglar Hälsningar
Per
0707 490042
jollarna@mariefredbk.se